Rengøring af bilen så den bliver velduftende forårsklar


Miljøvenlig rengøring af bil med damp?

Simpelt, ekstremt effektivt og sikker måde at rengøre bil på.

Fremtidens bilvask er her allerede.
 
Damp i sig selv er hverken noget nyt eller opreklameret påfund. Vi kender det alle sammen, dog kender vi langt fra alle dets anvendelsesmuligheder. 
 
I vores tid, som må siges at have udvikling af innovative energioptimale opfindelser i højsæde, er dette et produkt som er kommet for at blive.
 
Hvorfor skal man bruge 100-200 liter rent drikkevand på at vaske en bil, når man kan nøjes med at bruge 1-2 liter ? 
 
Hvorfor skal man udsætte sin bil for unødvendige ridser og slitage, i en tid hvor ting i forvejen hurtigt taber værdi ? 
 
Det er spørgsmål som der heldigvis er nogen der har fundet svar på: En maskine som kombinerer varme og tryk i form af komprimeret damp. 
 
Dampen udledes under højt tryk, høj temperatur og med et minimalt forbrug af både energi og vand, idet rensning og tørring er en del af samme proces.
 

Steril rengøring af bilsæder og resten af bilen

Udover at dampen eliminerer alle former for snavs, støv og de fleste pletter, har den en temperatur der gør, at alle bakterier samt støvmider fjernes, hvilket efterlader et komplet sterilt og perfekt resultat. Da der heller ikke anvendes nogen former for kemikalier, vil resultatet ikke kun være bedre end hos proff. klargørings - centre, men også langt mere allergivenligt. 
 
Alle kender det der med, at snavset, roddet og ikke mindst lugten hober sig op i bilen. I stedet for at gøre noget ved det, ignorerer man snavset og venter på at man får tid til at gøre noget ved det. 
 
Men fra i dag behøver du ikke bekymre dig om det længere! Book en tid hos Cotti Rens allerede idag og tril ned hos vores professionelle auto klargøring på dalumvej 34 B. Og lad Cotti Rens rense bilen ind og udvendig, så du kan nyde at sætte dig ind i en forårsren og velduftende bil. Cotti Rens i Odense tilbyder en komplet rens af din og/eller mandens firehjulede ven.Information

Åbningstider
Mandag - Fredag10:00-17:30
Lørdag - SøndagLukket

Kontakt oplysninger
Nyborg Renseri
cvr: 17513796
Korsgade 16
5800, Nyborg
Tlf: 65 31 40 52
Email:info@nyborg-renseri.dk

Lavet af Qvik-IT

Sociale medier

Velkommen til Nyborg Renseri

Nyborg Renseri har ligget i Nyborg på Østervoldgade 69 i 50 år og i alle årene har vores vigtigste fokus været kvalitet.Det vidner vores mange tilfredse kunder om.

Sammenhæng mellem pris og kvalitet
Hos Nyborg Renseri går pris og kvalitet hånd i hånd og vi bestræber os derfor altid på, at kunne levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi sikrer bl.a. den høje kvalitet, ved at alle tekstiler både før og efter vask tjekkes af vores kompetente medarbejdere.

Desuden holder vi os konstant opdaterede om nye produkter, maskiner og rensemetoder, der på den mest effektive og miljøvenlige måde giver renseriet den kvalitet og det serviceniveau vi altid stræber efter.

Vi er placeret i hjertet af Nyborg, men har kunder i hele Nyborg bl.a. fordi vi tilbyder at hente og bringe rens og vask. Vi når desuden ud til hele Fyn med vores fordelagtige firmaordning.