Firmaaftale -Rensning af alle dine medarbejderes tøj

Det er en fordel at være mange 

Arbejder du i en virksomhed, hvor I er flere, der har brug for at få vasket eller renset tøj, har I mulighed for at lave en firmaaftale og spare 10 % på prisen.

 

Sådan fungerer det

Tøjet samles i individuelt mærkede poser på virksomhedens adresse, hvor Cotti Rens afhenter en gang ugentlig eller efter aftale. Tøjet leveres efter vask eller rens på din virksomhedsadresse. Ti tilbyder både månedlig betaling og betaling fra gang til gang.

Vi renser og vasker selvfølgelig også arbejdstøj, uniformer osv. Information

Åbningstider
Mandag - Fredag10:00-17:30
Lørdag - SøndagLukket

Kontakt oplysninger
Nyborg Renseri
cvr: 17513796
Korsgade 16
5800, Nyborg
Tlf: 65 31 40 52
Email:info@nyborg-renseri.dk

Lavet af Qvik-IT

Sociale medier

Velkommen til Nyborg Renseri

Nyborg Renseri har ligget i Nyborg på Østervoldgade 69 i 50 år og i alle årene har vores vigtigste fokus været kvalitet.Det vidner vores mange tilfredse kunder om.

Sammenhæng mellem pris og kvalitet
Hos Nyborg Renseri går pris og kvalitet hånd i hånd og vi bestræber os derfor altid på, at kunne levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi sikrer bl.a. den høje kvalitet, ved at alle tekstiler både før og efter vask tjekkes af vores kompetente medarbejdere.

Desuden holder vi os konstant opdaterede om nye produkter, maskiner og rensemetoder, der på den mest effektive og miljøvenlige måde giver renseriet den kvalitet og det serviceniveau vi altid stræber efter.

Vi er placeret i hjertet af Nyborg, men har kunder i hele Nyborg bl.a. fordi vi tilbyder at hente og bringe rens og vask. Vi når desuden ud til hele Fyn med vores fordelagtige firmaordning.