Indleveringssteder

Du kan altid indlevere dit vaske- og rensetøj hos Cotti Rens 

                            

Samarbejdspartnere søges

Efterlyser dine kunder et renseri i nærområdet? Så kan tilbyd dem at indlevere deres rense- eller vasketøj i din butik. Cotti Rens søger lige nu samarbejdspartnere, der er interesserede i at tilbyde deres kunder en endnu bedre service, ved at være ind- og udleveringssted for rense- og vasketøj.

 

Hvad får din virksomhed ud af det?

Som samarbejdspartner skal du blot, i din butik/virksomheds åbningstid, have mulighed for at modtage og udlevere dine kunders rense- og vasketøj. Vi tilbyder en favorabel ordning, hvor du modtager 15 % i provision for din ulejlighed. 

 

Er du interesseret i at blive samarbejdspartner?

Så ring på tlf. 66 13 28 12 og hør nærmere.Læs mere om rensning og vores renseri

Læs mere om miljøvenlig rengøring af bil

Information

Åbningstider
Mandag - Fredag10:00-17:30
Lørdag - SøndagLukket

Kontakt oplysninger
Nyborg Renseri
cvr: 17513796
Korsgade 16
5800, Nyborg
Tlf: 65 31 40 52
Email:info@nyborg-renseri.dk

Lavet af Qvik-IT

Sociale medier

Velkommen til Nyborg Renseri

Nyborg Renseri har ligget i Nyborg på Østervoldgade 69 i 50 år og i alle årene har vores vigtigste fokus været kvalitet.Det vidner vores mange tilfredse kunder om.

Sammenhæng mellem pris og kvalitet
Hos Nyborg Renseri går pris og kvalitet hånd i hånd og vi bestræber os derfor altid på, at kunne levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi sikrer bl.a. den høje kvalitet, ved at alle tekstiler både før og efter vask tjekkes af vores kompetente medarbejdere.

Desuden holder vi os konstant opdaterede om nye produkter, maskiner og rensemetoder, der på den mest effektive og miljøvenlige måde giver renseriet den kvalitet og det serviceniveau vi altid stræber efter.

Vi er placeret i hjertet af Nyborg, men har kunder i hele Nyborg bl.a. fordi vi tilbyder at hente og bringe rens og vask. Vi når desuden ud til hele Fyn med vores fordelagtige firmaordning.