Renseri, Rens og vask

Et renseri skal gøre to ting: Gøre dine tekstiler skinnende rene og til en fornuftig pris. Cotti-rens har eksisteret i over 50 år, og har derfor stor erfaring med rensning af mere eller mindre alle typer tekstiler til en fornuftig pris.
 

Rens og rensing

Vi foretager mange forskellige former for vask og tekstilpleje som du kan læse meget mere om herunder.
 

Rensning af Tøj 

Vi vasker og renser alt inden for:
• Festtøj
• Arbejdstøj
• Skjorter
• Sarte tekstiler f.eks.: silke og uld. 
Tøjrens og -vask foretages altid under hensyntagen til tekstilernes kvalitet, for at sikre det bedste resultat. F.eks. affnugger vi altid uldne tekstiler. 
 

Rensning af Duge, sengetæpper og lign.

Vi tilbyder, at vaske eller rense, rulle, stryge, folde og pakke dine tekstiler så de er klar til at blive taget i brug. 
 

Rensning af Dyner, puder og sengetæpper

Det er vigtigt, at man jævnligt vasker eller renser sine dyner bl.a. for at minimere antallet af husstøvmider. Vi renser også silkedyner. 
 

Rensning Pels og skind 

Til pleje og rens af pels og skind samarbejder vi med Holst skindpleje, der altid sikrer det bedste resultat. Desuden tilbyder vi opbevaring af pelse. Reparationer af lynlåse i f.eks. motorcykeldagter. 
 

Rensning af Tæppe- og møbelrens

Vi renser alle former for tæpper, møbeltekstiler og bil-interiør. Dette gøres med vores skånsomme møbel- og tæpperensemaskine. Gardiner
 

Tilpasning og reparationer

Vi samarbejder med et af byens bedste skrædderier, der hjælper med både større og mindre opgaver. En opgave klares typisk på 8 dage alt efter opgaves karakter. 
 

Imprægnering 

Imprægnering forlænger tekstilets levetid ved at øge dets modstandsdygtighed overfor væske og slid. Imprægneringen sikrer samtidig, at snavs og skidt er lettere at fjerne igen. Især overtøj, jakkesæt og møbler har godt af at blive imprægneret.
 

Ekspres rens 

Ekspres rens er for dig som har ekstra travlt, og vi tilbyder at gøre det for blot et mindre gebyr. Hvis du indleverer om morgenen, kan vi have dit tøj klart samme eftermiddag.  


Information

Åbningstider
Mandag - Fredag10:00-17:30
Lørdag - SøndagLukket

Kontakt oplysninger
Nyborg Renseri
cvr: 17513796
Korsgade 16
5800, Nyborg
Tlf: 65 31 40 52
Email:info@nyborg-renseri.dk

Lavet af Qvik-IT

Sociale medier

Velkommen til Nyborg Renseri

Nyborg Renseri har ligget i Nyborg på Østervoldgade 69 i 50 år og i alle årene har vores vigtigste fokus været kvalitet.Det vidner vores mange tilfredse kunder om.

Sammenhæng mellem pris og kvalitet
Hos Nyborg Renseri går pris og kvalitet hånd i hånd og vi bestræber os derfor altid på, at kunne levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi sikrer bl.a. den høje kvalitet, ved at alle tekstiler både før og efter vask tjekkes af vores kompetente medarbejdere.

Desuden holder vi os konstant opdaterede om nye produkter, maskiner og rensemetoder, der på den mest effektive og miljøvenlige måde giver renseriet den kvalitet og det serviceniveau vi altid stræber efter.

Vi er placeret i hjertet af Nyborg, men har kunder i hele Nyborg bl.a. fordi vi tilbyder at hente og bringe rens og vask. Vi når desuden ud til hele Fyn med vores fordelagtige firmaordning.